AUR VREA SUSPENDAREA PREȘEDINTELUI IOHANNIS! CE SPUNE GEORGE SIMION, LIDERUL FORMAȚIUNII POLITICE

Cea mai nouă formațiune din Parlamentul României, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a venit cu o nouă idee. Copreședintele formațiunii politice, George Simion, a anunțat că va iniția suspendarea președintelui Klaus Iohannis pentru depășirea atribuțiilor constituționale. Declarația a fost consemnată la un post de televiziune.

George Simion: “Mă uit către PSD și nu înțeleg de ce nu inițiază suspendarea președintelui. Dacă nu inițiază PSD-ul, o vom iniția noi. Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral.

Dacă am fi fost prima sau a doua forță politică în România, cu siguranță am fi cerut suspendarea acestui președinte care nu este iubit de poporul român, după cum s-a văzut la vot. Poporul român i-a acordat președintelui Iohannis 25 la sută”.

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor a mai declarat, luni, că partidul său nu va intra într-o coaliție de guvernare și că nu va vota în favoarea vreunuia dintre candidații vehiculați până în prezent pentru șefia noului cabinet.