Mama Denisei Răducu, interviu sfâşietor la 3 ani de la moartea cântăreţei: “O visez seară de seară şi îmi cere…”

Mama Denisei Răducu a oferit un interviu cutremurător în revista Taifasuri, la trei ani distanţă de la trecerea manelistei în nefiinţă. Răducu, care a decedat pe 23 iulie 2017, după ce fusese diagnosticată cu carcinom hepatoceluar, un tip de cancer foarte periculos care afectează ficatul, ar fi împlinit duminică, 13 decembrie, 31 ani.

 

Suferința unui înger. Așa s-ar putea descrie în doar câteva cuvinte viața cântăreței Denisa Răducu, pe care cei care au iubit-o o caută permanent în tăcere. Sau doar într-o simplă adiere de vânt… Fără să conștientizeze uneori că fata de doar 27 de ani nu a plecat niciodată.

 

 

S-a dus doar printre stele să se odihnească puțin… Pesemne obosise de atâta răutate și durere. Dar de câte ori veți privi în sus, fiți convinși că Denisa Răducu vă vede. Și de acolo, vă zâmbește. Acum e cu adevărat fericită.

Pentru mine, Denisa nu a murit niciodată, ea doar a plecat în turneu. Trăiesc doar ca să-i împart pomană. Mi se rupe sufletul, atât de dor îmi este de fata mea deșteaptă și cuminte, de îngerul meu… Atunci când a murit, am început să urlu de durere și mi-au dat niște calmante, apoi îmi venea să joc. După o săptămână mi-am revenit, dar în fiecare noapte, la ora 12:00, mă duceam la cimitir.