O tânără a început să râdă în sala de judecată când a fost întrebată de ce și-a ucis mama

 

 

 

O crimă îngrozitoare a avut loc la finalul săptămânii trecute în Republica Moldova.

O tânără de 21 de ani care consuma droguri și-ar fi ucis mama pentru că a vrut să o interneze la un centru de dezintoxicare.

 

 

Trupul femeii de 40 de ani a fost găsit în noaptea de sâmbătă spre duminică de poliţie, zăcând într-o baltă de sânge, în propria locuință.

ProTV Chișinău scrie că tânără de 21 de ani şi-a înjunghiat mama de mai multe ori, după care i-ar fi scos inima din piept, lucru care nu a fost deocamdată confirmat de poliţie. Aceasta ar fi fost sub influenţa drogurilor.

 

După ce a săvârşit crima, fata a plecat la un prieten.

Tânăra din Comrat a fost arestată lunii pentru 30 de zile. În sala de judecată, până a fi anunţată decizia magistraţilor,

tânăra a stat culcată pe scaun şi îşi rupea gelul de pe unghii, având mâinile rănite.

Întrebată de reporterul PRO TV de ce şi-a omorât mama, tânăra din Comrat a râs în hohote şi a spus: “La revedere.”

 

 

Tragedia s-a produs vineri noaptea, 11 decembrie. Tânăra de 21 de ani, care consumă droguri, şi-a omorât cu sânge rece propria mamă la Comrat. Tragedia s-a produs după ce între mama şi fiică s-a iscat un conflict.

Mama a vrut s-o interneze pe tânără la spital. Prin urmare, fata a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe mama sa de câteva ori.

Ulterior, a înjunghiat-o şi în piept. Tânăra a fugit la un prieten, dar a fost găsită de poliţişti. În acest caz a fost deschis un dosar penal. scrie stirileprotv