O celebră cântăreață de muzică populară și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident, în Timiș! Artista avea doar 22 de ani

 

 

O celebră artistă de muzică populară și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident în Timiș, în timp ce se afla la volan. Tânăra interpretă avea doar 22 de ani și era atât câtăreață, cât și dansatoare într-un ansamblu folcloric.

Denisa Gog avea doar 22 de ani, când a murit într-un grav accident auto, petrecut în comuna Dumbrăviţa, lângă Timişoara. Tânăra cânta și dansa la ansamblul folcloric din Bumbrăvița. Accidentul s-a petrecut joi, iar artista a murit pe loc din cauza rănilor și a impactului devastator.

 

La volanul mașinii spulberate se afla chiar Denisa Gog, care pelcase de puțin timp de acasă. În timp ce se deplasa regulamentar, un tânăr care conducea o autoutilitară nu a acordat prioritate de trecere într-o intersecție și a acroșat-o în plin pe cântăreața de muzică populară.

Medicii veniți de urgență la fața locului nu au mai putut decât să declare decesul Denisei Gog, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.