VESTE TRISTĂ! COȘMAR ÎNTR-O FAMILIE DIN JUDEȚUL VASLUI. UN BĂRBAT S-A ÎNJUNGHIAT ÎN INIMĂ DUPĂ O CEARTĂ CU FIUL SĂU

O familie din satul Gura Văii, comuna Stănilești, trece prin momente îngrozitoare. Un bărbat de 46

de ani și-a luat viața, înjunghiindu-se în inimă. Se pare că victima a recurs la acest gest extrem în urma unui conflict conjugal.

Chiar dacă echipajul de ambulanță a ajuns rapid la fața locului, bărbatul era deja stop cardio-respirator.
Cadrele medicale au făcut tot ceea ce au putut pentru a-l salva, însă manevrele de resuscitare nu au funcționat și fost declarat decesul.

De la ce a pornit totul

Oamenii spun că o ceartă între bărbat și fiul său ar fi fost cauza pentru care, într-un acces de furie greu de controlat, omul a ales să își pună capăt zilelor în acest fel.

„Este o familie normală, serioasă. Nu i-am auzit să aibă probleme sau să facă probleme cuiva prin sat. El și soția lui au doi copii, un băiat și o fată. Copiii sunt destul de mari. Băiatul chiar muncește prin străinătate, din câte știm. Și el tot prin străinătate muncea mai mult.

Era un băiat bun, cuminte. Dacă mai bea un pahar, o făcea așa, ca fiecare om. Nu l-am văzut să exagereze niciodată. Toată familia căuta să își câștige pâinea cum putea mai bine, ca fiecare român, care merge în străinătate, unde nu e ușor.

Acum vecinii lor spun că erau acasă de sărbători, iar el s-ar fi certat un pic cu băiatul și a plecat apoi alături, într-o casă părăsită, unde s-ar fi înjunghiat.”, au spus consătenii din Gura Văii, citați de Vremea Nouă. scrie cancan.ro