Ultima Ora! Medic celebru: ”Vaccinul nu oprește infecția! Oamenii trebuie să știe diferența!”

Celebrul medic Ion Alexie, din Las Vegas, SUA, a explicat, într-un video postat pe YouTube, de ce se infectează persoanele chiar și după vaccin și cum se va sfârși pandemia de coronavirus.

„În primul rând, vaccinul nu ar trebui să fie obligatoriu. Cine vrea să și-l facă, să și-l facă, cel puțin la început. În al doilea rând, aceste trei vaccinuri de la Pfizer, Moderna și AstraZeneca nu conțin niciun virus viabil.

 

Deci, cine-și face vaccinul nu se poate îmbolnăvi de COVID-19, nu se poate infecta. Persoanele care sunt testate pozitiv, au fost testate pozitic pentru că sunt infectate cu virusul. Deci, nici testele PCR de după vaccinare nu or să fie pozitive dacă pacientul nu este infectat”, a explicat medicul, într-un videoclip postat pe 7 ianuarie pe YouTube.

„În al treilea rând, vaccinurile nu o să oprească infecția. Oamenii trebuie să știe diferența dintre infecție și boală.
Trebuie să folosim măști, vizoare, ochelari, să închidem gura. Cu alte cuvinte,

să încercăm să oprim virusul să intre în corpul nostru. Odată ce a intrat în corpul nostru, prin nas sau prin gură, automat am devenit infectați. Asta e definiția infecția, virusul a intrat în noi.

Dacă virusul se multiplică la un număr destul de mare, va fi detectat de testele PCR și vom fi testați pozitiv. Asta se întâmpli și dacă am făcut, și dacă nu am făcut vaccinu”, a mai explicat el.