Cine a fost Bogdan Stanoevici , actorul care a decedat in aceasta dimineata

Bogdan Stanoevici a decedat la 62 de ani, potrivit Realitatea Plus. Acesta a fost ministru in Guvernul Ponta, manager al Circului Globus si candidat la alegerile prezidentiale din 2019.

Actorul se afla internat la Institutul De Urgenta Pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” pentru a face ECMO, o procedura medicala.

ECMO este o procedura prin care pacientul este conectat la un aparat care preia functiile inimii si plamanilor pentru ca organele sa se refaca, cu alte cuvinte o ”respiratie extracorporala”.

 

Stanoevici a fost unul dintre contestatarii masurilor de protectie luate de autoritati.

Cine a fost Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici, actor si manager al Circului Metropolitan Bucuresti, a fost unul dintre candidatii independenti la alegerile prezidentiale din noiembrie 2019, ocupand pozitia 11 pe buletinele de vot.

 

Activism politic si miscarea antivaccinista

In contextul pandemiei de COVID-19 din anul 2020 s-a remarcat prin participarea la proteste ale antivaccinistilor in Piata Victoriei cerand „imunizare naturala” alaturi de Adrian Severin (fost demnitar acuzat de coruptie). Aceasta miscare de negare a pandemiei COVID-19 a inceput in Bulgaria, la initiativa unui partid pro-rus. In cele din urma s-a imbolnavit de covid19 si a facut o forma grava a bolii.