Gigi Becali spune ca are cel mai bun tratament anti-Covid: ”Se gaseste doar la mine”

 

Gigi Becali se implica in pandemia produsa de noul coronavirus. Recent, patronul FCSB a spus ca are cel mai bun tratament contra COVID. Omul de afaceri spune ca acest tratament a ajutat multi sportivi sa se recupereze.

Latifundiarul din Pipera a mentionat ca tratamentele pe care le are la clinica sa privata le-a folosit pentru a-si trata familia, prietenii si cunoscutii care s-au infectat cu SARS-CoV-2.

Eu am doctori la clinica mea pe care i-am adus de afara, studiau in strainatate. Sunt romani si le dau 4000-5000 pe luna. Ei mi-au spus despre aceste tratamente pentru ca se faceau studii pe afara.

 

Cel mai bun este ivermectina. Se gaseste doar la mine, acum in Romania. E din Ucraina, dar nu il aduc eu. Il cumpar aici. Eu am ivermectina ser. Ivermectina pastila e slaba.

Este si ieftina, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Cand a existat pe piata din Romania s-a luat imediat, la inceput. Acum nu mai exista. Am doar eu. Ei vor sa consume lumea Remdesivir pe care au dat zeci de milioane si nu e bun pentru COVID. Ivermectina este cel mai bun tratament, pe langa arbidol”, a declarat Gigi Becali pentru ziare.com.