Mihai de la 3 Sud Est trece din nou prin momente cumplite. Vestea care l-a sfâșiat

 

Trupa 3Sud Est a trecut prin momente extrem de dificile, în ultima perioadă. Unul dintre membrii trupei, Mihai Budeanu, a avut recent probleme grave de sănătate. Și pentru că acest lucru nu a fost suficient, Mihai Budeanu a trebuit să treacă printr-un alt moment greu, de curând.

 

Mihai de la 3 Sud Est trece din nou prin momente cumplite
După problemele grave de sănătate, Mihai Budeanu a mai trecut printr-un moment dificil. Într-o postare de ieri, de pe Facebook, Mihai Budeanu anunța o dramă în familia sa. Mama artistului a decedat. Anunțul a fost făcut alături de o poză în care apare Mihai Budeanu, copil, alături de mama sa.

 

,,Am pus această poză pentru ca am vrut sa pastrez încă vie amintirea mea cu mama. Nu te voi uita,niciodata!Dumnezeu sa te binecuvânteze!”, era anunțul artistului despre decesul mamei sale.

Mihai, recuperat după COVID
În decembrie 2020, Mihai Budeanu era informat că a fost depistat cu noul coronavirus. Artistula fost internat de urgență la Spitalul Municipal Medgidia. La acel moment, starea de sănătate a lui Mihai Budeanu era una foarte gravă, fiind necesară transfuzia de plasmă.