Bebelușul din Suceava, care s-a înecat la botez, a murit la spital

 

Bebelușul din Suceava care s-a înecat în timpul slujbei de botez, a murit la spital. Micuțul era internat la Spitalul Județean Suceava și s-a stins luni, 1 februarie 2021. A ajuns pe mâna medicilor după ce i s-a făcut rău când preotul l-a scos din cristelniță.

A murit bebelușul din Suceava care s-a înecat la botez

Tragedie fără margini la Suceava, unde s-a stins bebelușul care se înecase la botez. Acesta era internat la Spitalul Județean și a murit în dimineața zilei de 1 februarie 2021. El a ajuns pe mâna medicilor imediat după ce a fost botezat. I s-a făcut rău când preotul l-a scos din cristelniță. Totul s-a întâmplat la Biserica Sfinții Constantin și Elena din orașul Suceava. Imediat, la fața locului, a ajuns un echipaj Smurd care a resuscitat bebelușul. Uletrior acesta a fost transportat la spital. Se pare că ar fi înghițit multă apă.

Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat și cine se face vinovat de această tragedie.

Potrivit presei locale, bebelușul a decedat luni, 1 februarie 2021, la ora 06.00 în secția de Terapie Intensivă a spitalului Județean Suceava, unde era intubat și ventilat mecanic.