Sinucidere șocantă în Sibiu. O fetiță de 13 ani a murit după ce s-a aruncat în fața trenului. Ce a scris în biletul de adio

 

Sibiul este în doliu după moartea timpurie a unei copile care a decis să-și ia viața. Tragedia a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19:00, la trecerea de cale ferată din cartierul Ștand. Puternic afectată de problemele din familia, tânăra a decis să se arunce în fața trenului.

Care a fost motivul sinuciderii

Chiar dacă de multe ori adulții nu realizează cât de mult sunt afectați copiii din cauza problemor din familie, nu înseamnă că acest lucru nu se întâmplă. Din acest motiv, o fată din Sibiu a decis că este mai bine să moară decât să aleagă cu care dintre cei doi părinți să rămână în urma divorțului dintre cei doi.

 

În urma gestului său fatal de a se arunca în fața trenului, o familie a fost zguduită din temelii și nu își poate reveni din șoc. După tragedie, mai multe echipaje medicale au ajuns la fața locului, încercând să-i scoată, în primă fază, trupul fragil de sub tren. Din păcate, fetița a murit pe loc, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Polițiștii care se acupă de acest caz au confirmat decesul, însă nu au oferit informații legate de identitatea victimei. Potrivit unor surse Antena3, copila ar fi lăsat și un bilet de adio în care își explica cumplitul gest, mai exact că nu știa cu ce părinte să aleagă să rămână. În ciuda faptului că mecanicul a redus viteza în momentul impactului, pentru copilă era deja tardiv.