Detalii șocante despre moartea celor doi tineri iubiți din Dolj. Tatăl fetei murise exact în același loc cu 2 luni în urmă!

 

Doi tineri din comuna Coțofenii din Față, județul Dolj, au fost găsiți decedați în baia locuinței, vineri dimineață, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Apar noi detalii cutremurătoare despre tragedia care a șocat o țară întreagă.

 

Carmen și Claudiu, în vârstă de doar 25 și 26 de ani, formau un cuplu.

Vestea morții lor a șocat familia, rudele și prietenii celor doi tineri, mesajele de condoleanțe apărând pe rețelele de socializare.

Fostul primar al comunei Coșofenii din Față, Constantin Cârciumaru, spune că cei doi tineri erau logodiți. „ Drum lin în ceruri…azi au murit acești tineri frumoși și deștepți, în Cotofenii din Față…DUMNEZEU SĂ ÎI AIBĂ ÎN PAZĂ!!! ”, a scris fostul edil pe Facebook.Un alt lucru dezvăluit de fostul primar este cu adevărat șocant.

 

Incredibil: tatăl fetei a murit în același loc cu două luni în urmă
O informație șocantă a apărut la aproape 24 de ore de la descoperirea trupurilor fără viață ale celor doi: tatăl fetei a murit tot acolo, în urmă cu doar două luni, din aceeaşi cauză!

 

Fata ar fi venit înțară din Anglia ca să-și înmormânteze tatlă, dar apoi nu a mai plecat și a avut exact același sfârșit ca și el!

 

Motivul decesului, la o primă evaluare făcută de criminalişti, a fost o intoxicaţie cu monoxid de carbon (sau cu gaz) de la instalaţia care încălzea apă pentru duş.

 

Ce doi tineri, Carmen (25 ani) şi Claudiu (26 ani) urmau să se căsătorească în primăvară.Ei au fost găsiţi morţi de un consilier local din comună (fost şi primar la Coţofeni), pe nume Costică Cârciumaru, care este rudă cu fata. Acesta a povestit un amănunt şocant: în urmă cu două luni, tatăl fetei a murit în aceeaşi baie, exact în aceleaşi circumstanţe.