S-a aflat de ce a murit Cristina Țopescu! Jurnalista suferea de o afecțiune gravă

S-a aflat de ce a murit Cristina Țopescu! Medicii legiști au încheiat în urmă cu doar câteva zile analizele toxicologice și pe cele anatomopatologice din cazul morții jurnalistei.

S-a aflat de ce a murit Cristina Țopescu
Potrivit cercetărilor științifice ale medicilor legiști, o afecțiune cardiacă acută ar fi stat în spatele decesului fulgerător al vedetei de televiziune. Concluziile au fost trase la peste un an de la descoperirea vedetei fără suflare în propria sa locuință din cartierul Otopeni, județul Ilfov.

Documentele astfel întocmite vor ajunge pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.Singurele analize așteptate erau cele extrase din țesuturi, tocmai pentru a se demonstra dacă Cristina Țopescu ingerase vreo substanță care i-ar fi produs moartea, sau afecținea cardiacă de care suferea a dus la un infarct suferit în somn și, astfel, la deces, după cum au indicat specialiștii încă de la descoperirea acesteia.

 

S-a aflat de ce a murit Cristina Țopescu! Potrivit analizelor medicilor legiști, nici o urmă de substanță nocivă nu a fost descoperită în organismul celebrei știriste.
”Analizele toxicologice au ieșit negative, adică în sânge, în stomac și în țesuturi nu au fost evidențiate urme de alcool, de drog sau de substanțe nocive dăunătoare corpului uman. Examenul anatomopatologic efectuat microscopic după parcurgerea unor etape pregătitoare ale țesuturilor prelevate, a stabilit cauza morții. Este vorba de un infarct miocardic acut produs pe fondul unei ateroscleroze coronariane și a unei cardiopatii ischemice. Mușchii striați ai cordului fuseseă invadați cu grăsime. E vorba de o uzură prematură a organismului, mai ales a vaselor de sânge, din cauza alimentației și a sedentarismului”, potrivit evz.ro.