Andreea Marin militează împotriva violenței domestice, dar și ea a fost o victimă a acesteia. Cine este bărbatul care a făcut-o să trăiască o dramă

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră, care se bucură de mare succes. De-a lungul timpului, ea s-a implicat în mai multe campanii umanitare pe diferite teme, una dintre ele vizând violența domestică. Totuși, se pare că și ea a fost victima agresiunilor, deși militează pentru drepturile femeilor și le îndeamnă pe acestea să nu accepte să fie tratate așa.

 

Andreea Marin, agresată de fostul ei soț

Andreea Marin a fost implicată în mai multe acțiuni umanitare. La un moment dat, ea a fost imaginea unei campanii împotriva violenței domestice. Astfel, ea a atras atenția despre fenomenul violenței domestice și a transmis un mesaj tuturor femeilor care se confruntă cu acest lucru.

 

„O femeie este agresată la fiecare 30 de secunde în România! În 2010, aproape 120 de mii de femei au trăit abuzul în propria casă, iar din pricina cruzimii soţului, uneori în faţa copiilor, 99 au murit. Una din 4 femei din România va fi la un moment dat în viaţă agresată! Sunt statistici dure care trag un semnal de alarmă în ceea ce priveşte violenţa domestică”, a scris în urmă cu câțiva ani.

Cu toate acestea, se pare că prezentatoarea TV a fost și ea victima abuzurilor. În urmă cu câțiva ani, Sabin Ivanov, care a fost cel mai bun prieten al lui Ștefan Bănică timp de 20 de ani, a făcut câteva declarații la câțiva ani de la terminarea mariajului acestuia cu Andreea Marin.