Scandal la Survivor România. Alexandra Stan și Elena Marin s-au certat ca la ușa cortului

Scandal la Survivor România. Tensiunile dintre concurenții de la Survivor România încep să iasă la suprafață, iar vorbele aruncate între aceștia sunt extrem de dure. În ediția trecută, Alexandra Stan și Elena Marin s-au certat din cauza mâncării. Artista a fost luată în vizor după ce s-a lăudat că i-ar fi oferit din porția sa de mâncare Elenei.

 

Scandal la Survivor România. Alexandra Stan și Elena Marin s-au certat ca la ușa cortului

 

Scandal la Survivor România. În ultima vreme, echipa Faimoșilor de la Survivor se confruntă cu probleme, iar cel mai vizibil scandal are legătură cu lipsa de mâncarea. Elena Marin, dansatoarea Andreei Bălan a ajuns la capătul răbdării, după ce mâncarea sa este furată de câteva zile, iar în ediția anterioară s-a certat cu Alexandra Stan.

 

Artista s-a lăudat în fața colegilor că i-ar fi oferit porția sa de mâncare Elenei, lucru negat de dansatoare. În discuția celor două a intervenit și Sebastian Chitoșcă, fostul fotbalist de la FCSB, dar și Jador. Alexandra Stan s-a răstit la ELena, după ce aceasta a declarat că artista nu s-ar fi oferit niciodată să-i dea porția ei de mâncare. „Nu ți-e rușine, măi frate, că te vede Dumnezeu? De două ori te-am întrebat „vrei să-ți dau o lingură, două, că i-am pus și Roxanei”?, a spus Alexandra. În continuare, Elena i-a spus artistei că minte, pentru că nu i-a oferit din mâncarea ei. „Măi, nu mi-ai zic nimica. Mi-ai spus să nu mai comentez și că Simona îmi dă orez„.