Nămeții au acoperit România! Utilajele nu mai fac față la zăpada de 2 metri.

 

Vremea din ultimele zile le-a dat bătăi de cap autorităților. În zonele montane utilajele de zăpadă nu mai fac față la zăpada de 2 metri.

 

Nămeții au acoperit România

 

Chiar dacă în anumite zone din țară temperaturile au crescut, la Rânca lucrurile nu stau atât de bine. Autoritățile au declarat că drumul național 67 C este înzăpezit la această oră, iar mașinile sunt trase pe dreapta.

 

De asemenea, oficialitățile au anunțat o situație delicată la ieșirea de pe celebra șosea Transalpina, în dreptul stațiunii Rânca. Din cauza ninsorii, aici s-a depus, pe alocuri, un strat intens de zăpadă, ajungând până la 2 metri.

 

”Îndepărtare de pe partea carosabilă a zăpezii viscolite noaptea trecută pe DN 67C, stațiunea Rânca, ieșirea spre Transalpina. Autoturismele care au fost acoperite de zăpadă erau parcate pe marginea drumului. Acestea se aflau într-o parcare ce aparține proprietarilor de cabane din zonă.

 

Menționăm faptul că drumul de acces spre stațiune nu a fost afectat de viscol, circulația se desfășoară în condiții de carosabil curat și umed, izolat zăpadă 1-2 cm. Echipele de acționează permanent pe toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi pentru asigurarea condițiilor de circulație în #siguranță.”