DECLARAȚII EXPLOZIVE DESPRE SMILEY. UN INTERLOP POVESTEȘTE CUM I-AR FI PREGĂTIT „COCAINĂ LA BONG” CÂNTĂREȚULUI

 

Întreaga întâmplare ar fi avut loc într-un club din București, potrivit declarațiilor făcute de interlopul Lucian Boncu.

O cameră instalată de DIICOT în apartamentul din Giroc al interlopului Lucian Boncu a surprins un moment în care bărbatul povestea că „cea mai mare greșeală” este că s-a dus „la Loft” și a vrut să-i arate unui prieten de-al său cum se consumă drogul menţionat. Acolo era şi Smiley.

 

Boncu a susținut că Smiley ar fi spus că vrea ce a pregătit „băiatul de la Timișoara”. Interlopul a susținut că „i-am zis lui Pepe scoate-mă de aici (din birou, n.a.). Îmi era aiurea. Mă scoate. Avea prima masă lângă boxă (…) Am stat, pe ceas, trei minute”.

La momentul respectiv, persoana căreia Lucian Boncu îi dădea toate aceste detalii, se pare că l-ar fi avertizat să vorbească mai încet deoarece geamul de la balcon era deschis și-l putea auzea cineva, dar acesta a dat din mână nepăsător, susținând că „a fost acum doi ani”.

 

Oamenii legii au luat decizia de a instala camere de luat vederi în apartamentul interlopului, în timp ce se investiga dosarul de trafic de cocaină în care el a fost trimis în judecată alături de alte 14 persoane, potrivit pressalert.ro.