ANUT DE ULTIMA ORA DESPRE DIANA SOSOACA. DE CE O ACUZA FOSTII COLEGI DIN AUR

 

Diana Sosoaca a fost exclusa din grupul parlamentar al Aliantei pentru Unirea Romanilor, dupa momentul din Parlament, in care sustinea ca vaccinul Pfizer/BioNTech „distruge matricea nationala a poporului roman”. Sorin Lavric, coleg de grup parlamentar, ar fi cerut ca microfonul sa fie taiat in timp ce vorbea senatoarea, drept urmare Diana Sosoaca l-a acuzat pe acesta de „misoginism sau politically correct”.

Diana Sosoaca a declarat fara sa prezinte vreo dovada, ca „femeile sunt omorate si se distruge matricea nationala a poporului roman! Puteti sa ma amendati, puteti sa faceti ce vreti, adevarul va iesi la iveala! Omorati Romania pas cu pas, vaccinand femeile, care duce la sterlitate”.

Discursul avocatei a fost insa intrerupt, iar microfonul a fost taiat.

Dupa numai cateva ore, Diana Sosoaca a scris un alt mesaj, cu majuscule: „DACA TOATA LUMEA VREA SA ASCUNDA ADEVARUL, EU NU SUNT DISPUSA LA ACEST COMPROMIS!”

 

Dan Tanasa, parlamentar AUR a spus ce a determinat conducerea formatiunii sa ia aceasta decizie radicala. “Da! Din pacate va confirm aceasta decizie. Doamna Sosoaca nu a inteles care sunt regulile jocului. Sunt decizii ale conducerii partidului. Decizii luate in frunte cu conducerea partidului, cu Claudiu Tarziu si George Simion.

   Doamna Sosoaca vrea sa joace singura, pe terenul dansei. Nu are ce sa caute la o paranghelie cu lautari si sa transmita live pe facebook. E incompatibil cu ceea ce trebuie sa arate un senator AUR. E incompatibil cu ceea ce vrem sa transmitem noi ca oameni noi in politica din Romania”, a spus Dan Tanasa, in direct la Antena 3.