Oana Lis se pregătește să devină mamă! A făcut toate demersurile

 

Oana Lis se pregătește să devină mamă! Mai exact, soția lui Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, a precizat că a făcut toate demersurile necesare adopției unui copil. Ea așteaptă cu nerăbdare să fie contactată în ziua când va putea face acest lucru.

 

Oana Lis se pregătește să devină mamă!

 

Oana Lis se pregătește să devină mamă! Împreună cu Viorel Lis vrea să adopte un copil și spune că a finalizat toată procedura necesară pentru a putea face acest lucru. Totodată, Oana Lis este conștientă că va dura ceva timp până în ziua când își va putea alege fiul sau fiica, informează Spynews.

”Eu am făcut tot ceea ce ține de mine. Acum aștept să fiu sunată atunci când se întâmplă în sistem o minune. Mi se pare normal să dureze timp. Am văzut comentarii pe Internet de la unele persoane că durează mult. Și o femeie care rămâne gravidă, durează 9 luni până când își vede copilul. Nu mai spun că în zilelele de astăzi femeile au probleme și durează 10 ani până să rămână gravide.”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

 

Oana Lis: ”Nu este nicio problemă că durează”

 

Faptul că va trebui să aștepte până când va putea să adopte un copil nu este un impediment pentru Oana Lis.

 

”Adică pentru mine nu este nicio problemă că durează. Mi se pare normal să dureze, pentru că nimic în viață care este frumos și minunat nu vine de pe o zi pe alta. Eu am făcut tot ce ține de mine și acum aștept să intervină destinul, Dumnezeu.