Ce a aparut pe profilul Georgianei Elisei dupa ce Jador a cerut-o de nevasta in fata a peste 2 milioane de oameni la Survivor Romania 2021: „Vreau să mă căsătoresc cu ea si sa fie mama copiilor mei”

 

Dupa ce Faimosii au castigat jocul de comunicare si totodata Imunitatea la Survivor Romania 2021, fiecare a avut dreptul sa primeasca de acasa un mesaj de la persoana iubita, fiind Ziua Indragostitilor.

 

Jador a cerut-o in casatorie pe Georgiana Elisei la Survivor Romania 2021

 

Cel care i-a impresionat pe Faimosi dar si pe telespectatorii Survivor Romania 2021 a
fost nimeni altul decat Jador care a primit o scrisoare din partea Georgianei, tanara care i-a furat inima pe veci cantaretului. Acesta i-a spus in fata a peste 2 milioane de telespectatori care au urmarit Survivor Romania 2021 ca o iubeste si vrea ca ea sa il astepte pentru ca este femeia vietii lui si vrea sa isi intemeieze o familie cu ea.

 

„Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(…) O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei.

Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla.”, a spus Jador.