POVESTEA INCREDIBILĂ A UNEI TINERE CE A FOST PĂRĂSITĂ DE SOȚ LA CINCI ZILE DUPĂ CE A RĂMAS PARALIZATĂ. A ÎNCEPUT O NOUĂ VIAȚĂ

 

Riona Kelly, mamă a patru copii, a trecut prin momente greu de imaginat, însă în cele din urmă și-a găsit fericirea. Femeia în vârstă de 37 de ani a fost părăsită de soți la cinci zile după ce a rămas paralizată. A trecut prin momente cumplite, dar în cele din urmă tot răul a fost spre bine, găsind un partener de nădejde în antrenorul său.

 

 

Tânăra din Halifax, Yorkshire, a suferit un accident cerebral în urma căruia a rămas paralizată. Mai mult, la numai cinci zile după tragedie a fost părăsită de soțul ei și lăsată singură cu patru copii. Ce doi fuseseră căsătoriţi mai bine de 14 ani, înainte ca bărbatul să o abandoneze pe patul de spital.

 

 

La început verdictul medicilor a fost crunt, aceștia au avertizat-o pe femeie că este posibil să nu mai meargă niciodată, dar și-a revenit în mod miraculos.

 

 

„După ce soțul meu m-a lăsat în spital, prietena mea, Sarah, a devenit ruda mea apropiată, ea și copiii m-au sprijinit în timpul recuperării mele. Privind în urmă îmi dau seama că aveam o căsnicie stricată, dar ne construisem o viaţă împreună şi aveam responsabilităţi. Era momentul în care aveam cel mai mult nevoie de soțul meu.În acel moment, medicii mi-au spus că nu voi mai merge niciodată. Am avut un accident de mașină cu 18 luni în urmă și mi-au spus că asta ar fi putut provoca probleme la coloana vertebrală.”, a declarat Riona Kelly