Incredibil! Diana Șoșoacă anunță o vizită la Liviu Dragnea: ”Să-ți bați joc de un om, să-l umilești, să-l pui să spele WC-uri”

 

Diana Șoșoacă, senatoarea recent exclusă din Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) anunță o posibilă vizită la Liviu Dragnea, fostul lider PSD aflat momentan în spatele gratiilor.Avocata dezvăluie că și-a propus să meargă la Penitenciarul Rahova, pentru a vedea “abuzurile” la care este supus fostul președinte social-democrat, dar și colegii acestuia de închisoare.

 

În ceea ce o privește, după excluderea sa din Grupul parlamentar al AUR, Diana Șoșoacă urmează să fie schimbată din fruntea Comisiei de abuzuri din Senat. În locul ei va fi numit alt senator AUR.

”Să vă spun de ce s-au speriat. Cu două zile înainte de scandal, am primit un telefon, telefoanele noastre sunt asculate. Era cineva din partea domnului Dragnea. Vă mai aduceți aminte de domnul Dragnea? OUG 13… PSD real?

Mi s-a comunicat că împotriva lui se petrec abuzuri la penitenciar și mi se solicită să mă duc să văd halul în care este tratat. Și am acceptat.„