Ducele si ducesa de Sussex asteapta al doilea copil

 

 

Ducele si ducesa de Sussex asteapta al doilea copil, a spus un purtator de cuvant al cuplului, potrivit noutati.info Harry si Meghan se pregatesc sa-i aduca un fratior sau o surioara fiului lor Archie Mountbatten-Windsor.

un purtator de cuvant al Palatului Buckingham a declarat ca regina, ducele de Edinburgh, printul de Wales si restul familiei regale „sunt incantati si le ureaza numai bine”.

Harry si Meghan au postat o imagine alb-negru a lor sub un copac, cu Harry sprijinindu-si mana pe capul lui Meghan in timp ce aceasta isi tine mana pe burta.

Printul Harry si sotia sa sunt primii regali care anunta o sarcina fara comunicate oficiale de la Palat, cu un simplu clic pe retelele de socializare, ca doua vedete de la Hollywood si cu siguranta nu doi nobili englezi apartinand unei case regale. Inca o data, pe scurt, Harry si Meghan Markle rup traditia. Cu toate acestea, este imposibil sa nu observi un clar omagiu pentru Lady Diana . De fapt, pe 14 februarie 1984, printesa de Wales de 23 de ani a anuntat ca este insarcinata cu al doilea copil, printul Harry. Treizeci si sapte de ani mai tarziu, istoria se repeta.