Diana Șoșoacă despre scandalul din AUR: „Totul a pornit de la bani”. Ce spune despre „adevăratul președinte al AUR” și hotelul acestuia

 

Senatoarea Diana Șoșoacă spune că scandalul din jurul excluderii sale din AUR a pornit de la bani, conducerea partidului cerând o parte din suma forfetară primită de parlamentari. Ea mai spune că toți membrii AUR din provincie ar fi obligați să se cazeze la hotelul lui Marius Lulea, un „domn cu foarte multe afaceri imobiliare” și care este „actual președinte AUR în acte”, relatează Europa Liberă.

 

Diana Ivanovici-Șoșoacă a declarat că scandalul din AUR nu reprezintă o luptă de putere în interiorul partidului:

„Totul a pornit de la bani pentru că ideologie nu există”. 

 

Senatoarea a adăugat că actuala conducere a partidului a cerut fiecărui senator și deputat jumătate din suma forfetară: „În partid este în acest moment un scandal imens, cei din conducerea AUR cer jumătate din cei 28.000 de lei dați pentru cheltuielile senatorului”.

 

De asemenea, ea mai spus că parlamentarii AUR trebuie să dea 2.000 de lei în fiecare lună către partid pentru donațiile AUR în scop caritabil.

 

„Eu nu am dat bani. De aici au pornit și cele mai multe probleme, pentru că am refuzat categoric să dau din acei bani cu care trebuie să întrețin un cabinet, să plătesc consilierii, să cumpăr materiale de birotică”, a precizat senatoarea, potrivit sursei citate.