Tragedie într-o localitate din Iași. Și-a înjunghiat soția, apoi s-a spânzurat

 

Tragedie petrecută luni dimineață în județul Iași. Un bărbat din localitatea Ion Neculce și-a înjunghiat soția, apoi și-a pus capăt zilelor, după ce s-a spânzurat în podul casei.

 

Din primele informații, serviciul 112 a fost apelat luni la primele ore ale zilei de o femeie din satul Războieni (comuna Ion Neculce), care a anunțat faptul că a fost înjunghiată.

 

Imediat, la fața locului au fost trimise echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). Medicii au găsit la fața locului o femeie grav rănită și un bărbat decedat.

 

”În localitatea Ion Neculce se află un echipaj de tip C2 cu medic la o pacientă înjunghiată. Aceasta a mai solicitat incă un echipaj de tip C2. Conform datelor existente, agresorul femeii a fost găsit spânzurat. În cauză, la intervenţia s-a dirijat un echipaj de prim ajutor şi o Terapie Intensivă Mobilă.Femeia este transportată la UPU Iași din cadrul Spitalului Sf. Spiridon”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași, conform sursei citate.