Poveste impresionanta. Mama si fiica piloteaza impreuna

 

Cand Donna Garrett crestea in Los Angeles, nu parea ciudat ca mama ei lucra ca pilot de linie aeriana. Deoarece tatal ei avea aceeasi profesie, capitanul unui avion parea un lucru normal de facut.
„A fost treaba plictisitoare pe care au facut-o parintii mei cand s-au dus la munca”, spune razand Donna, acum in varsta de 26 de ani.

 

De fapt, mama, Suzy Garrett deschidea o punte pe cer, fiind una dintre primele femei-pilot pentru transportatorul regional SkyWest din SUA.

 

Pe masura ce Donna a crescut, a inceput sa observe. Inspirata de pasiunea parintilor ei si de libertatea de care se bucurau pentru a explora lumea, ea a decis sa-si urmeze propria cariera in zbor.
In septembrie 2019 si Donna pilota un avion alaturi de Suzy ca prima echipa de piloti mama-fiica a SkyWest.

 

Acel zbor a avut loc acum peste un an, dar in ultimele saptamani, povestea lui Donna si Suzy a devenit virala in mod neasteptat. Fotografiile ale celor doua impreuna, zambind cu mandrie in cabina, s-au raspandit pe retelele de socializare.

 

„Stiam ca este cu adevarat special”, spunea Suzy, care sarbatorea 30 de ani la SkyWest cand a pilotat impreuna cu fiica ei.Isi aminteste „reactia tuturor celorlalti” ca fiind una dintre cele mai frumoase ale experientei.