Doliu în lumea artiștilor. Un cântăreț celebru a murit la doar 37 de ani

 

Lumea artistică a fost marcată de o nouă lovitură dureroasă. În ultima vreme, tot mai multe persoane cunoscute și-au pierdut viața, în special oameni tineri, care aveau toată viața înainte. Printre ele se numără și Adrian Uzum, un celebru cântăreț de muzică armânească, care a murit la vârsta de doar 37 de ani.

 

Adrian Uzum, răpus de boală la doar 37 de ani. Simona Halep încerca să-l ajute Adrian Uzum era un apropiat al familiei Halep și a fost răpus la doar 37 de ani.

 

„Artistul are nevoie URGENT de ajutorul TUTUROR, cei interesați putând face donații în contul RO91RNCB0614150383520003, deschis pe numele Luiza Uzum, la Banca Comercială Română”, scria în mesajul postat pe Instagram.

 

Adrian Uzum, celebrul cântăreț de muzică armânească, a pierdut lupta cu o nemiloasă boală. Anunțul trist a fost făcut de colega sa de trupă, Denisa Nechită, printr-un mesaj emoționant. Fetei nu-i vine să creadă că partenerul său de scenă nu mai este printre noi și a transmis familiei tânărului cele mai bune gânduri.

 

„Astăzi am început terapiile pentru toată tâmpenia asta pe care o voi nimici în cel mai scurt timp pentru că vreau să vin acasă să ne revedem cu drag şi să ne reapucam de lucrurile frumoase pe care ştim să le facem împreună…..

Vă pup şi vă iubesc necondiţionat pe toţi şi vă rog din inima şi din sufletul meu să ma iertaţi încă odată că v-am pus pe voi toţi într-o postură atât de urâtă. Să ştiţi că Dumnezeu a auzit toate rugăciunile voastre despre mine, iar răutatea care îşi pusese stăpânire pe sufletul meu a fost ridicată de Dumnezeu şi cu ajutorul vostru”, a declarat Adrian pe 10 februarie.