Starlin de la Survivor are o familie minunată. Cum arată soția lui

 

Starlin de la Survivor are o fetiță de cinci ani și o fetiță superbă. Iată imagini cu familia lui.

 

Concurentul din echipa Războinicilor de la Survivor România. Starlin s-a străduit să țină ritmul și să aducă puncte pentru echipa lui.

 

Starlin își dorește să câștige marele premiu al emisiunii de la Kanal D pentru familia lui.

 

Cum arată familia lui Starlin de la Survivor
Puțini sunt cei care știu ce familie minunată are Războinicul din Republica Dominicană. Starlin este îndrăgostit de o româncă, soția sa, împreună cu care are o minune de fetiță.

 

Când Războinicii au câștigat proba de imunitate, Starlin a primit un mesaj care l-a emoționat foarte tare. Acesta era de la soția sa.

 

Suntem bine, știu că te gândești la noi. Am fost îngrijorați de accidentările tale. În fiecare seară ne este dor de tine și chiar dacă ne este dor de tine, te așteptăm acasă cât mai târziu. Luptă pentru a-ți îndeplini visul și când simți că nu mai poți, gândește-te la noi. Te iubim din toată inima!”, este mesajul care l-a făcut pe Starlin să plângă.

 

Războinicul a mărturisit că încearcă să fie puternic pentru familia sa.

 

„Nu am cuvinte. E foarte dificil, mă așteptam la asta și m-am gândit din suflet. Te iubesc cu tot sufletul și în fiecare secundă mă gândesc la voi. Chiar dacă sunt dur pentru că e singura forță să stau aici și să nu renunț. Am făcut un fel de barieră la gândurile de acasă să nu clachez și să nu mă las. Nu mă gândesc la mama, la soacra mea, pentru că în fiecare moment în care mă gândesc mă doare foarte tare. E greu!”