Șase săptămâni de când Sebi a dispărut. Familia lui este la capătul puterilor. Poliția a oprit căutările

 

Din data de 9 ianuarie, polițiștii au încercat, printr-o mobilizare de forțe, să dea de urmele lui Sebi. Persoanele care îl cunoşteau pe micuț spun că el cunoştea foarte bine zona şi nu avea cum să se rătăcească.

 

Mama lui Sebastian a povestit cum Sebastian se juca pe stradă, atunci când a fost luat de un cioban în căruţă, să îl ducă la stână. Acesta și restul copiilor, care erau în căruță, urmau să ajute la construirea unui gard.

 

Corbei Sebastian Ionel a dispărut după ce ar fi plecat de la stână.

 

Oamenii legii spun că este cel mai probabil ca micuțul să se fi rătăcit, mama lui Sebastian spune că este imposibil, pentru că micuțul știa perfect zona și că ar fi plecat de la stână pe lumină.

 

Cu cine ar fi plecat copilul

 

Primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vânători, Tiberiu Haasz, a vorbit despre ciobanul respectiv.

 

„Un om mai în vârstă a luat 6 copii la un saivan, la lucru.

 

Mai încărcau un balot, munceau, dar îi răsplătea cu bani. Unul dintre copii s-ar fi dus să mănânce fructe de pădure şi a dispărut. Bătrânul s-a întors cu restul de copii acasă. Un om bătrân, n-o fi observat. Peste 50 de persoane participa la căutări. Vine şi elicopter cu termoviziune de la Frontieră, dar este ceaţă mare.Nu se ştie vestimentaţia copiluluiPoate să apară hipotermia, că e foarte frig”, declara primarul, atunci când Sebastian a dispărut.

Familia lui Sebastian a fost testată cu detectorul de minciuni