Horoscop Nicoleta Svârlefus pentru 2021. Se întoarce roata pentru 3 zodii

 

Berbec

Personalitate ta va ieși în evidență în perioada 22 martie și 14 aprilie, atunci când oamenii te văd așa cum ești tu, primind multe aprecieri din partea celorlalți. Totodată, ai parte de multă susținere în realizarea obiectivelor personale și profesionale.

 

Sănătatea și relațiile cu ceilalți sunt mai vulnerabile, iar prietenia cu anumite persoane va trece printr-o perioadă favorabilă. Trebuie să te bucuri mai mult de ce este în jurul tău, să faci ce îț place și să îi susții pe alții.

 

Taur

Ai parte de multe transformări în 2021, mai ales la nivel de personalitate și emoții. Trebuie să găsești un echilibru între tine și ceilalți, dar și între tine și evenimentele din jurul tău. Starea de sănătate va fi una bună mai ales în a doua parte a noului an. Relațiile cu prietenii și colegii de la muncă se schimbă drastic pe parcursul anului. Învață din experiențele tale și ale celor din jur, acceptă alte aspecte ale lucrurilor și persoanelor și acceptă adevărul, chiar dacă nu este ușor.

 

Gemeni

Îți schimbi modul de gândire și te ocupi mai mult de activitățile intelectuale. Comunici mai mult și ai idei bune și originale, care te vor face să ieși în evidență. Ar trebui să ai mai multă grijă la sănătate, iar relațiile cu cei din jur au parte de momente bune și mai puțin bune. Schimbări vor exista și în plan profesional. Învață câte ceva de la fiecare și oferă-le și altora cunoștințele tale, dacă tot te axezi mai mult pe partea intelectuală.