Survivor România live stream 20 februarie 2021 live stream. Scandalul cu Zanni continuă

 

Survivor România live stream 29 februarie 2021 live video poate fi urmărit și live stream online și live video pe mai multe platforme. Sunt mai multe platforme care difuzează Kanal D în mod gratuit, și multe dintre ele funcționează și pentru românii din străinătate.

 

Scandal uriaș vineri seară la Survivor, iar sâmbătă continuă discuțiile!

 

„Termină mai repede că te-am lăsat prea mult să vorbești prost! A fost o seară în care m-ai făcut căminist. Dacă îți permiți să mă tragi pe mine de urechi vreodată! Babă cloanță, cotoranță, că-ți mai zic o dată.Dacă tu îmi spui mie că ți-am furat mâncarea, îți mai spun o dată, aruncă-te în foc! Sari în foc în… Dacă tu îți permiți să îmi spui mie că ți-am furat mâncarea și o fura Alexandra Stan, că a recunoscut când a plecat că ți-a furat-o…”, i-a spus Zanni colegei sale, Elena Marin, vineri seara.

 

La auzul acestor vorbe, Cătălin Moroșanu a explodat, aruncând vorbe grele!

 

„Astăzi au căzut măștile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproșez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană și a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speță.

 

Nu poți să jignești o femeie, să o faci cotoroanță, să o faci în toate felurile în condițiile în care a realizat ceva în viața ei. Vine el, un copilaș de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viața lui în afară de faptul că și-a făcut tatuaje și e cool chipurile.