Cine este si cum arata sotia lui Sebastian Chitosca de la Survivor Romania 2021. Cei doi sunt impreuna de sapte ani!

 

Sebastian Chitosca si sotia lui sunt impreuna de peste sapte ani si cei doi au fost mai uniti ca niciodata mai ales dupa ce au hotarat sa se mute definitiv in Germania unde fiecare si-a gasit un loc de munca pentru a sprijini familia Faimosului greu incercata dupa tragedia prin care a trecut fratele lui Sebastian.
”Niciodată nu m-am gândit că doar la 26 de ani o să pun stop unei cariere destul de ok. Am fost la diferite cluburi importante unde am și jucat multe meciuri la nivel de liga I.

 

Niciodată nu știi ce probleme pot să apară în familie și pentru mine familia a fost mereu pe primul loc.

 

Mereu am lăsat de la mine pentru familie. Trecând printr-o cumpănă foarte grea cu fratele meu, am decis că este momentul să mă retrag din sport pentru a fi alături de el. Fiind o problemă destul de gravă, între viață și moarte, e mai important să câștigi viața fratelui tău decât să câștigi meciuri sau faimă”, a declarat Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

 

Faimosul a trecut prin momente de groaza dupa ce a avut o confruntare cu un barbat la o terasa din Piatra-Neamt.

 

Individul l-a trantit cu capul de coltul de lemn al terasei si a picat inconstient la podea.Au urmat luni de chin prin spitale la Terapie Intensiva in Romania si Germania deoarece niciun medic nu ii mai dadea vreo sansa la supravietuiere.