Cât câștigă Dorian Popa din YouTube. Suma este colosală și nimeni nu s-ar fi gândit la atâția bani

 

Dorina Popa este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului, care se bucură de mare succes încă de la începutul carierei sale. Totuși, în ultima vreme, a devenit și mai cunoscut datorită YouTube-ului. El este vlogger, iar canalul lui este urmărit de mai bine de 2 milioane de fani. Datorită acestui fapt, el încasează sume colosale și are un venit extrem de mare lunar, cu care duce o viață lipsită de griji, la care mulți nici nu visează.

 

Dorian Popa câștigă și 100.000 de mii de dolari lunar

Pe lângă faptul că este un artist cunoscut, Dorian Popa are mare succes și cu canalul său de YouTube. Deși la început nu s-ar fi gândit că va ajunge la un asemenea nivel, cântărețul postează acolo foarte des și se bucură acum de sprijinul a peste 2 milioane de fani care îi urmăresc videoclipurile și îi apreciază mult munca.

 

 

Sincer ca întotdeauna, Dorian Popa nu a ezitat să vorbească despre ce sume încasează de pe urma YouTube-ului. Astfel, artistul a precizat că se câștigă foarte bine din acest domeniu și, dacă ești puțin descurcăreț și te mai cheamă și Dorian Hâtz și stai bine la colaborări și publicitate, ajungi chiar și la 100.000 de dolari în doar o lună.

 

”Din vizualizări faci între 7.000 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită, poți să te duci între 20.000 și 40.000 de euro pe lună. Deci plus vizualizările, te duci undeva între 30.000 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer.”, a declarat Dorian Popa.