Deces subit. Un antrenor de handbal a murit după victoria importantă a echipei sale

Un antrenor de handbal a avut parte de un sfârșit tragic. Acesta a murit într-un mod neașteptat, chiar la scurt timp de la victoria importantă a echipei sale. Deși acesta era într-o stare bună după meci și nu dădea semne că s-ar întâmpla ceva cu el, acesta a murit la scurt timp după ce a plecat de la sală.

Antrenorul Zlatko Saracevic, infarct după meci
Duminică, echipa Podravka Koprivnica a avut parte de o victorie importantă împotriva echipei Lokomotiva Zagreb, cu scorul de 32-29, ceea ce înseamnă că este tot mai aproape de un nou titlu. Antrenorul celei dintâi echipe era foarte mulțumit de evoluția acesteia și se bucura alături de sportive, printre care și cunoscuta Iulia Dumanska.

Zlatko Saracevic a câștigat medalia de aur cu echipa Croației la Jocurile Olimpice de la Atlanta 1996. Cu naționala Iugoslaviei, la Jocurile Olimpice de la Seul 1988, a câștigat bronzul, dar și aurul mondial în Elveția 1986.

Cu Croația a câștigat un argint mondial în 1995 și un bronz european în 1994. A jucat pentru echipe importante din handbalul european precum Medveščak Zagreb, Nimes, Bordeaux, Creteil, Istres, Zagreb, Veszprem și Zamet.

În vară, Saracevic fusese anunțat că nu va mai continua la Podravka, urmând să fie schimbat cu antrenorul de la Dunărea Brăila, Neven Hrupec.