De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Artistul a dezvăluit recent

 

Invitat recent în platoul emisiunii Star Matinal, artistul Dan Bittman (58 de ani) a spus de ce el și Mihaela Rădulescu (51 de ani) nu s-au căsătorit.

 

Solistul și vedeta de televiziune au format un cuplu în anii 1990. Deși relația lor s-a sfârșit, cei doi au vorbit întotdeauna frumos unul despre celălalt, dovadă stând inclusiv ultimele declarații ale cântărețului. De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Mihaela Rădulescu?

 

Artistul a dezvăluit recent „Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru. E cu un tip de mulți ani. De la bun început, am zis că este o relație deschisă. Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început”, a declarat Dan Bittman, potrivit Spynews. Artistul și fosta lui parteneră de viață, Liliana, au împreună trei fii, Alexandru, Patrick și Mark Bittman. Doi dintre fiii săi îi calcă pe urme. Alex se prezintă artistic Alex & Tugay, sub propriul proiect de muzică trap.

 

În timp ce mezinul, Mark, cântă la chitara electrică. Fiul mijlociu al solistului, Patrick, este pasionat de fotbal, fiind legitimat în cadrul unui important club, relatează Libertatea.