Laura Cosoi a vorbit despre relația cu Smiley și de ce s-au despărțit: „Eu nu am cum să mă compar cu el”

 

Laura Cosoi și Smiley au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Mulți își imaginau că cei doi se vor căsători și vor întemeia o familie. N-a fost să fie, asta pentru că viața i-a dus pe cei doi în direcții destul de diferite. Acum, actrița Laura Cosoi a povestit despre relația ei cu Smiley și despărțirea lor.

 

Smiley tocmai a anunțat că urmează să aibă o fetiță alături de Gina Pistol, după trei ani de relație în care cei doi au vrut să fie foarte discreți. Fanii celor doi s-au bucurat enorm, iar ei au vorbit deschis despre momentul în care au aflat că vor avea un copil, dar și despre relația lor, ascunsă timp de trei ani de ochii curioși ai presei.

 

La rândul ei, Laura Cosoi este împreună cu Cosmin de cinci ani și au două fetițe superbe. Rita, în vârstă de 2 ani și Vera, bebelușul celor doi în vârstă de două luni.

 

În prezent, actrița este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Perechea și-a oficializat relația în luna august a anului 2015.

 

Laura Cosoi și Smiley s-au despărțit: „Amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR’

 

„Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical.