Horoscop saptamanal 22-28 Februarie 2021: Balanțele au un început de săptămână excelent

 

Horoscop saptamanal 22-28 Februarie 2021: Cititi randurile urmatoare si aflati la ce sa va asteptati in aceasta saptamana, in functie de zodie! Vedeti care sunt principalele evenimente care va vor marca aceasta perioada, citind horoscopul saptamanal pentru zodia dumneavoastra!

 

Viața Fecioarelor cunoaște îmbunătățiri, Balanțele au un început de săptămână excelent, iar Săgetătorii au ocazia să evolueze profesional.

 

Horoscop saptamanal 22-28 Februarie 2021 Berbec
În primele zile ale săptămânii te concentrezi asupra serviciului și nu lași nimic să intervină în sarcinile pe care le ai de rezolvat. Zilele de vineri și sâmbătă vor fi benefice pentru viața ta socială și vei avea ocazia să legi relații noi de prietenie.

 

Horoscop saptamanal 22-28 Februarie 2021 Taur
Dacă te afli deja într-o relație, acordă o mai mare atenție partenerului de viaţă. Acesta are mici semne de întrebare, chiar dacă nu îți dă de înțeles acest lucru. Ar fi bine să vezi ce e de făcut în această privință.

 

Horoscop saptamanal 22-28 Februarie 2021 Gemeni
Nu începi săptămâna cu dreptul din punct de vedere profesional. Te confrunți cu unele dificultăți, însă te încăpățânezi să ceri o mână de ajutor, deoarece consideri că acest lucru ar fi o slăbiciune. Nimeni nu s-a născut geniu!

 

Horoscop saptamanal 22-28 Februarie 2021 Rac
Prima parte a săptămânii te găsește ușor neliniștită și stresată. Ai în cap tot felul de idei și nu reușești să scapi de ele și de gândurile negre. Chiar dacă nu vei fi cea mai veselă persoană, familia şi prietenii îți vor sta mereu alături şi îţi vor asculta toate nemulțumirile.