Diana Şoşoacă nu a votat în Senat pentru că se afla la negocieri cu minerii, iar preşedintele de şedinţă i-a închis telefonul

 

Sute de mineri protestează în faţa Complexului Energetic Hunedoara! În subteranul Minei Lupeni sunt blocați 60 de mineri care amenință cu greva foamei, dacă revendicările lor nu vor fi rezolvate în urma negocierilor pe care le vor avea liderii lor cu ministrul Energiei şi cu ministrul Muncii. La faţa locului şi-a făcut apariţia şi senatoarea Diana Şoşoacă, pentru a negocia cu minerii.

 

Diana Șoșoacă a fost contactată telefonic în ședința Senatului României pentru a-și exprima voturile pe cele 19 legi dezbătute. Ea a precizat că nu votează pentru că negociază cu minerii. În timp ce trăgea la răspundere Parlamentul României în problema salariilor restante ale minerilor, preşedintele şedinţei din Senat i-a închis telefonul.

 

Nu voi vota având în vedere că la acest moment sunt în negociere cu minerii, ceea ce ar fi trebui să facă tot Parlamentul României”, a spus Diana Șoșoacă telefonic.

 

„Vă mulțumim frumos atunci! Doamna Iovanovici nu-și exprimă votul”, a spus președintele comisiei, după care a închis telefonul.

 

Sute de mineri protestează în faţa Complexului Energetic Hunedoara. Aceștia scandează mesaje precum: ”Demisia”, ”Hoţii”, ”Minerii şi Valea şi-au pierdut răbdarea”, ”Nu cedăm”, ”Azi în Hunedoara, mâine în toată ţara”, ”Banii mei munciţi cu greu, n-am văzut măcar un leu”.