Cine este Mihai Ghintan, al patrulea Golden Buzz de la Românii au talent. Tânărul are o poveste foarte tristă

 

În ediția de luni seară a show-ului „Românii au talent”, jurații au fost impresionați de povestea lui Mihai Ghintan, tânărul orfan care a primit cel de-al patrulea Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu.

 

Tânărul a fost abandonat la un orfelinat când avea doar 9 luni, unde a trăit până la vârsta de 11 ani, atunci când a fugit și a trăit pe străzi.

 

Mihai Ghintan, pe numele de scenă Gim, a atins sufletele tuturor seara trecută.

 

Muzica a fost salvarea lui și a decis să vină la show-ul de talente pentru a-și spune povestea prin intermediul versurilor unei melodii. Florin Călinescu nu a stat pe gânduri și a apăsat butonul auriu, care îl trimite diret în semifinală.

 

Cine este Mihai Ghintan, al patrulea Golden Buzz de la Românii au talent. Tânărul are o poveste emoționantă Mihai Ghintan a făcut senzație seara trecută la „Românii au talent”, unde a primit butonul „magic”, cel care îl trimite direct în semifinala competiției de talente, fără a mai fi nevoit să treacă de probele eliminatorii. Florin Călinescu este cel care i-a oferit tânărului al patrulea Golden Buzz din sezonul 11.