Explozie într-un imobil din Timișoara. Persoană prinsă sub dărâmături

 

O explozie a avut loc, în urmă cu puțin timp, într-un imobil din Timișoara. Este vorba despre un imobil aflat într-o curte comună. Pompierii au intervenit de urgență. Din primele informații rezultă că o persoană a fost prinsă sub dărâmături.

 

Explozie într-un imobil din Timișoara
Joi seară, 25 februarie 2021, o explozie s-a produs într-un imobil din Timișoara. În urma deflagrației, o persoană a rămas prinsă sub dărâmături.

 

Potrivit ISU Timiș, incidentul s-a petrecut pe strada Zăvoi din Timișoara. Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei și au predat-o conștientă unui echipaj medical SAJ sosit la fața locului.

 

Apelul la 112 a fost făcut cu puțin timp înainte de ora 18.00 și solicita salvarea unei persoane blocate sub dărâmături. Era vorba despre un bărbat care a fost scos de acolo și predat medicilor sosiți la fața locului.

 

„La ora 17:46, am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane blocată sub dărâmături, pe strada Zăvoi din Timișoara. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că s-a produs o explozie la un imobil aflat într-o curte comună. În urma exploziei, o victimă de sex masculin a rămas blocată sub dărâmături. Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei și au predat-o conștientă unui echipaj medical SAJ sosit la fața locului”, se arată într-un comunicat al pompierilor.