Adi Barar, fondatorul trupei Cargo, in stare grava la ATI din cauza COVID

 

Adi Barar, fondatorul trupei Cargo,a fost internat in joi dimineata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Timisoara. Medicii au dat primele informatii despre starea sa de sanatate.

 

Artistul in varsta de 61 de ani, sufera de mai multe afectiuni, printre care si ciroza hepatica, fiind pe lista celor cu risc mare la infectia cu coronavirus.

 

Adi Barar a fost testat pozitiv la virusul SARS-CoV-2 si internat de urgenta in spital.

 

”Artistul Adi Barar a fost internat in data de 23 feb 2021, acum doua zile, venind prin serviciul UPU direct pe sectia ATI a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara. Starea lui este critica, dar stabila. El a fost depistat cu COVID. Are comorbiditati importante putem spune ca starea lui este stabila acum, el nu este totusi in afara oricarui pericol”, a declarat Raul Patrascu, manager la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara, potrivit Antena3.

Reprezentantii trupei Cargo au transmis un mesaj pe Facebook despre starea colegului lor.
„Azi, ziua de joi, il gaseste pe Adi Barar la spital! Suntem ingrijorati pentru situatia in care se afla! Starea lui de sanatate este mai fragila dacat ne-am fi putut inchipui, obisnuiti fiind cu un Adi cu o constitutie fizica puternica.

Toate gandurile noastre sunt acum alaturi de el, dorindu-ne totodata ca trecerea prin aceste momente sa fie facuta cu respect si decenta din partea tuturor. Multumim! Va vom tine la curent!”, au mentionat cei de la Cargo.