Gina Pistol, dezvăluire ce i-a emoționat pe fani. Cu ce probleme se confruntă vedeta, chiar cu puțin timp înainte de naștere

 

Într-un Story postat recent pe Instagram, frumoasa Gina Pistol a recunoscut cu ce problemă se confruntă, mai ales acum, în ultima perioadă a sarcinii.

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” urmează să nască la începutul lunii martie. Fanii așteaptă cu sufletul la gură vestea, dar și primele imagini cu fetița sa.

Gina Pistol a fost extrem de activă pe rețelele de socializare pe tot parcursul sarcinii și a făcut numeroase poze, clipuri video și story-uri în care a povestit în detaliu transformările prin care a trecut și pe care le-a observat de când este însărcinată.

Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol, înainte să nască

Odată intrată în al treilea trimestru de sarcină, vedeta de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit faptul că a început să întâmpine dificultăți și să îi fie greu inclusiv să urce sau să coboare scările.

În urmă cu câteva săptămâni, frumoasa blondină a explicat că suferă de sindrom picioarelor neliniștite și că acest lucru implică dureri mari de picioare, mai ales seara, dar și o nevoie puternică de a le mișca încontinuu.

Un alt detaliu observat de fani au fost buzele tot mai mari ale vedetei. Mulți au acuzat-o pe aceasta că și le-ar fi injectat și că ar fi abuzat astfel de intervențiile estetice, dar tot Gina Pistol a fost cea care a lămurit acest subiect și a explicat faptul că, mai ales în trimestrul al treilea de sarcină, a început să rețină foarte multă apă și să se umfle.