ULTIMA ORA! SIMONA SECRIER, MĂRTURISIRI COPLEȘITOARE DESPRE VIAȚA PE CARE O ARE DUPĂ MOARTEA LUI MIHAI CONSTANTINESCU: “IUBESC, MUNCESC, MĂ ROG”. CUM ÎȘI CÂȘTIGĂ BANII

 

Simona Secrier a acceptat cu inima deschisă să ofere un interviu despre viața pe care o are după moartea lui Mihai Constantinescu.

 

Artista pare că a învățat să trăiască fără soțul pe care îl idolatrizează și acesta este mereu în rugăciunile sale.

În timpul mărturisirilor copleșitoare, ea a dezvăluit și cum își câștigă banii în vremea pandemiei de coronavirus.

 

Simona Secrier a învățat să trăiască fără Mihai Constantinescu

Soția regretatului artist precizat în cadrul declarațiilor făcute recent că a început totul de la zero, după înmormântarea traumatizantă care a avut loc în urmă cu mai bine de un an. După ce și-a acordat o anumită perioadă de timp ca “să asimileze” drama, Simona Secrier a început să lucreze din nou ca economistă.

“Trăiesc, iubesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos. Eu sunt economist.

Am luat de la zero totul, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu”, a declarat soția regretatului cântăreț pentru Antena Stars.

Întrebată dacă i-a fost dificil să se întoarcă la funcția de economist, Simona Secrier a oferit următoarea explicație: “Știi că și Mihai…

Dumnezeu e în fiecare dintre noi și puterea e în noi.