Cum și-a pierdut Maria Ciobanu averea! Artista a rămas fără casele din România! „Este o dramă”

 

Maria Ciobanu se poate mândri cu o carieră muzicală la care mulți doar visează și de pe urma căreia a dobândit sume impresionante de bani. Cu toate acestea, ghinioanele s-au ținut lanț de artistă, iar averea de peste 2 milioane de euro s-a risipit.

 

Maria Ciobanu este considerată una dintre cele mai buni voci din România, din toate timpurile. „Ciocârlia muzicii populare” se poate mândri cu o carieră de peste 60 de ani, n care a cântat cu tot sufletul pentru publicul ei. Mereu o prezență remarcabilă și cu un talent imposibil de egalat, artista a făcut avere din urma cântărilor și aparițiilor sale publice. Cu toate că la un moment dat făcea parte din topul celor mai bogați cântăreți de la noi, ghinioanele s-au ținut lanț de ea.

 

Maria Ciobanu și-a pierdut două case

 

Deși avea o avere estimată la peste 2 milioane de euro, cu proprietăți și obiecte personale de valoare precum bijuterii foarte scumpe, artista a pierdut casele pe care le deținea în România. Una dintre ele a fost demolată, iar din cealaltă a fost dată afară, după ce s-a constatat că locuința avea alt proprietar. Cu efort foarte mare a reușit să cumpere cea de-a treia casă, pe care pur și simplu o adoră și se simte cel mai bine atunci când vine în țară alături de soțul ei.