Baietel de clasa a 3-a, umilit in fata clasei cand i-a oferit un martisor invatatoarei

 

Un baietel nu mai vrea sa mearga la scoala dupa “altercatie” cu invatatoarea. Copilul, elev in clasa a treia, s-a plans acasa de felul in care s-a comportat invatatoarea atunci cand a primit martisorul facut chiar de el. Cei din conducerea scolii au declarat ca au analizat situatia si ca nu se impune o cercetare disciplinara. Copilul a fost diagnosticat ca fiind hiperactiv.

 

Baiatul este elev in clasa a 3 a la scoala din comuna Slobozia.

 

Cand a fost luat de tatal sau dupa ore, acesta a plans si i-a povestit ca doamna l-a facut de ras in fata colegilor. I-ar fi spus ca martisorul lui este urat si ca nu a fost in stare sa ii cumpere ceva.

 

Parintii au sesizat chiar si Inspectoratul Scolar Arges. Cei doi spun ca sunt o familie modesta si ca nu si-au putut permite mai mult. De asemenea, copilul are o problema de sanatate, are nevoie de operatii la ambii ochi.

 

Incidentul respectiv s-ar fi intamplat chiar de 1 martie cand baietelul s-a dus la scoala cu o ciocolata si un martisor. Acesta este elev in clasa a 3-a la scoala din comuna Popesti, iar invatatoarea este aceeasi care i-a predat si tatalui lui cand era copil. Totusi, cei doi au versiuni diferite. Copilul a ajuns acasa la pranz plangand si tremurand ca invatatoarea l-ar fi facut de ras in fata clasei din cauza martisorului.

Elevul nu a mai vrut sa mearga la scoala.
.