Detaliul șocant observat de fani la Gina Pistol. Vedeta, nevoită să dea explicații ca la DNA

 

Gina Pistol mai are câteva săptămâni și își va ține în brațe primul copil. În schimb, pe cât de fericită, pe atât de criticată, fiindcă fanii au acuzat-o că a abuzat de operațiile estetice. Reacțiile admiratorilor au venit în urma faptului că prezentatoarea ”Chefi la cuțite” a luat câteva kilograme în sarcină, din cauza retenției de apă, explică vedeta, lucru care i-a transformat înfățișarea.

Gina Pistol, acuzată că a abuzat de operațiile estetice. Vedeta a ieșit la explicații

Deși se află într-o perioadă sensibilă, mai ales având în vedere istoricul el medical – faptul că a rămas însărcinată pe cale naturală la 40 de ani după ce medicii nu i-au dat șanse că i se va întâmpla acest lucru – vedeta Antena 1 nu a fost ferită de criticile celor din mediul online. În ultima vreme, Gina a apărut pe rețelele de socializare mai schimbată, fiind evident faptul că a pus câteva kilograme pe ici, pe colo, iar fața îi este puțin schimbată. Astfel, fanii au început să o acuze că și-a injectat substanțe de mărire în pomeți și buze. Gina a negat.

 

Bai, m-ati innebunit de cap cu asta! Este de la sarcina!!! Chiar trebuie sa ma justific de fiecare data?!!Deja exagerati! Nu, nu mi-am înjectat nimic în obrași și în buze, pur și simplu rețin apă. Dacă beau doi-trei litri rețin șase. Uitați și mâinile cum îmi sunt, și picioarele la fel”, a afirmat Gina Pistol în timp ce-și arăta mâinile umflate.