Ilie Nastase divorteaza pentru a 5-a oara. Ioana Nastase a bagat actele de divort

 

Ilie Nastase si sotia sa divorteaza. Ioana Nastase a depus astazi actele de divort la Judecatoria Harsova, din Constanta. Aceasta a venit cu Bentley-ul primit cadou de la Ilie

 

Inainte de a depune actele de divort, Ioana Nastase transmis un mesaj. “In viata avem o singura calatorie si trebuie sa o facem frumoasa”, a scris Ioana Nastase pe Facebook.

 

“Am fost si am facut ce trebuia sa fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gandit foarte bine si am ajuns la concluzia ca e cel mai bine asa. Pentru ca asa si-a dorit sotul meu, asa a vrut el, de ce nu stiu. Asa si-a dorit (n.r. de ce la tribunal si nu la notar)’”, a declarat Ioana Nastase la Antena Stars.

 

Ilie Nastase ii cere Bentley-ul si pantofii la partaj?

Ilie ii cere Bentleyul inapoi si cateva perechi de pantofi scumpi, motiv pentru care partajul va fi unul mai delicat!

 

“Da, asa este. Am decis sa divortez, iar Ilie mi-a impartasit si el dorinta lui, numai ca el nu a vrut la notar, asa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din pacate. In cele doua luni de cand i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om linistit, nu pot trai in haos, in violenta. Vom vedea ce se va intampla pe mai departe”, a declarat Ioana Nastase in exclusivitate

 

Ilie Nastase, acuzat de Ioana
Ilie si Ioana Nastase se vdespart la aproape o luna de la mega scandalul, in care fostul sportiv a fost acuzat ca si-a batut crunt sotia. Pe data de 8 ianuarie, aceasta a chemat Politia, dar nu a facut plangere pentru ca Nastase sa nu ajunga la inchisoare.