BIANCA DRĂGUȘANU, MĂRȚIȘOR CU ÎNTÂRZIERE DE LA GABI BĂDĂLĂU: “N-AM SPUS CE AM SIMȚIT DE-ATÂTEA ORI”. DIVA S-A BUCURAT DIN TOATĂ INIMA CÂND L-A VĂZUT

 

Bianca Drăgușanu a primit un mărțișor “cu greutate” de la Gabi Bădălău, dar… cu întârziere! Cu toate acestea, creatoarea de modă s-a mândrit cu surpriza pe care i-a făcut-o controversatul milionar și s-a bucurat din toată inima când l-a văzut.

 

Bianca Drăgușanu, mărțișor cu întârziere de la Gabi Bădălău
În vârstă de 38 de ani, Bianca Drăgușanu a primit de la Gabi Bădălău un imens buchet de trandafiri albi, după cum puteți vedea în colajul de mai jos – aceste flori simbolizează sinceritatea, sentimente mai profunde, bazate pe respect, loialitate și admirație… Când a publicat filmarea scurtă pe care a realizat-o, diva a selectat două versuri din melodia “Parte din tine”, respectiv: “N-am spus ce am simțit de-atâtea ori / Cum poți, să însemni totul pentru mine”. Ea folosește des piesa lansată de DJ Project & Roxen atunci când este vorba despre fiul lui Niculae Bădălău.

 

Tot astăzi, fosta prezentatoare a mers la atelierul de rochii pe care îl deține în București și, ulterior, a ajuns la un salon de înfrumusețare, unde s-a lăsat pe mâinile specialiștilor; i-au spălat podoaba capilară și i-au tuns din vârfuri pentru ca părul său să crească armonios. Seara trecută, Bianca Drăgușanu a luat cina alături de sora și familia acesteia.