Rezultatele autopsiilor muncitorilor din Oneşti indică o moarte în chinuri. Criminalul, ajutat de soţie să-i lege?

 

Medicii legişti au făcut publice rezultatele autopsiilor celor doi muncitori care şi-au pierdut viaţa în apartamentul din Oneşti. Potrivit acestora, cei doi electricieni au avut parte de o moarte cumplită.

Rezultatele autopsiilor muncitorilor din Oneşti indică o moarte în chinuri. Potrivit autopsiilor, cei doi electricieni ţinuţi ostatici în apartamentul groazei au avut parte de o moarte cumplită.

Cei doi electricieni au murit în chinuri, din cauza șocului hemoragic, având multiple plăgi înjunghiate în zona cavității toracice. Potrivit primelor informaţii, una dintre victime a suferit hemoragie internă, iar cealaltă, hemoragie externă, potrivit Antena3.

Cuțitul cu care au fost înjunghiaţi cei doi bărbaţi avea o lamă de 40 de centimentri şi era foarte ascuţit.

Cei doi electricieni din Oneşti, legaţi de soţia criminalului? Mărturiile femeii

În timpul audierilor, soţia criminalului de la Oneşti a fost întrebată despre acele coliere care i-au fost găsite în geantă. Aceasta a declarat că sunt niște obiecte obișnuite, ca toate celelalte pe care le are în geantă.

De aici, oamenii legii desprind două ipoteze. Cea în care soția ar fi fost cea care l-ar fi ajutat pe Gheorghe Moroșan și îi lege pe cei doi bărbați în casă, iar cealaltă variantă ar fi cea potrvit căreia, sub amenințarea lui Gheorghe Moroșan, unul dintre muncitori l-ar fi legat pe celălalt, după care a fost legat, la rândul lui, de agresor.

Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de complicitate la luare de ostatici.