Studentul care s-a aruncat de pe cămin intrase în depresie din dragoste! Tânărul se afla în sevraj când s-a urcat pe clădire

 

Studentul care s-a aruncat în urmă cu câteva clipe de pe căminul studențesc în care locuia era cunoscut pentru consumul de droguri. Potrivit Antena 3, băiatul se afla în sevraj, iar la fața locului a fost adusă o tânără cunoscută pentru a-l convinge să coboare.

Tânărul era consumator de droguri
O fată de 20 de ani a fost adusă la fața locului

În momentul de față tânărul se află în stop cardio-respirator și a fost transportat la spital în stare foarfte gravă. Medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața băiatului de 22 de ani.

Studentul care s-a aruncat în urmă cu câteva clipe de pe căminul studențesc în care locuia era cunoscut pentru consumul de droguri. Potrivit Antena 3, băiatul se afla în sevraj, iar la fața locului a fost adusă o tânără cunoscută pentru a-l convinge să coboare. Din informațiile curente, băiatul ar fi suferit de depresie.

Aproximativ 3 ore au durat discuțiile între băiat și cei 3 negociatori, fiind adus la un moment dat și un psiholog. Autoritățile au înconjurat zona li au rugat presa să nu se aporpie pentru a nu-l determina și mai mult pe tânăr să facă gestul de a se arunca în gol. Salvatorii nu reușiseră să monteze saltelele de amortizare, existând un gard și pomi care îngreunau operațiunea.

De asemenea, autoritățile susțin că aruncarea tânărului a fost neliberată și nu o posibilă alunecare de pe acoperiș. Ba mai mult, tânărul ar fi blocat fereastra de acces pe acoperiș pentru a nu lăsa pe nimeni să ajungă la el.